Kurz pečení a vaření z kvásku s Janou Berkovou

Kváskový kurz spojuje názornou teorii s osobní praxí. Obsahuje vše důležité, co potřebujete vědět a umět pro život s kváskem. Zaděláte si těsto na svůj pšeničnožitný chleba a naučíte se, jak se správně hněte. Doma si ho pak upečete a provoníte celý dům. Dostanete 5ti letý kvalitní kvásek v živé i sušené podobě a všechny informace o něm. Dozvíte se, na co můžete kvásek použít: od pečení chleba, sladkostí po vaření a smažení. Otevře se Vám obzor k nekonečným možnostem variant pečiva. Na kurzu ochutnáte už hotové kváskové pečivo. Samozřejmostí je možnost následně zavolat nebo napsat lektorce o radu při případných kváskových nesnázích. 

Jana Berková napsala dvě kváskové kuchařky, které Vám budou průvodcem a inspirací v dalším kváskovém tvoření. Více o lektorce Janě Berkové se dozvíte na www stránkách Jany, kde si můžete její kuchařky také zakoupit.

V ceně kurzu jsou zahrnuty všechny potřebné suroviny, kvásek, ochutnávka.

Přihlásit se

Zde se můžete přihlásit na akci a rezervovat si místo.

Informace k události

Místo konání: Hotel Pod Zámkem
Adresa: Hradní 4, Boskovice
Obsazenost / kapacita: 8 / 20
Cena: 550 Kč

Kdy probíhá

Typ: jednodenní
Datum: 29. 3. 2018
Čas: 17:00 - 20:00

Místo konání

pečení z kvásku 1
Nebyl zvolen žádný komentář pro reakci.
Reagujete na komentář č. %number% uživatele %user%.
Nebyl zvolen žádný komentář pro reakci.

Odběr novinek

Chyba! Opravte prosím označená pole. Odesílám.. Vaše zpráva byla úspěšně odeslána. Zprávu se nepodařilo odeslat.
Využijte prosím naši e-mailovou adresu.

Kalendář

Přidejte se